Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van de Junior Kamer Vechtdal waren de leden te gast bij Mooirivier Hotel & Congres te Dalfsen. In deze algemene ledenvergadering werd voor Mooirivier het “nieuwe normaal” getest.

Net als iedereen in Nederland heeft de Junior Kamer te maken met de wet- en regelgeving vanuit de overheid rondom de Covid-19 pandemie. De vorige algemene ledenvergadering moest noodgedwongen nog online plaatsvinden, wat overigens wel werd aangemerkt als een leuke, nieuwe ervaring. Door de versoepeling van de regelgeving vanaf 1 juni, was het voor de leden eindelijk weer mogelijk om fysiek te vergaderen, al was dit op 1,5 meter afstand van elkaar. Een uitgelezen kans om gelijk het “nieuwe normaal” te testen voor Mooirivier, die gelukkig weer gasten mag ontvangen, maar daarbij de komende periode zeker nog van doen heeft met de opgedragen maatregelen.

Mooirirvier heeft een groot aantal aanpassingen getroffen om te voldoen aan de maatregelen omtrent Covid-19. Toch was hotel manager Gerdi Snoeijer benieuwd of er in de praktijk nog verbeterpunten waren. In dit opzicht was de vergadering dan ook echt Junior Kamer-waardig,  doordat het moto “learn by doing” perfect in de praktijk kon worden gebracht. De vergadering verliep net zo goed als de fysieke vergaderingen van voorheen. Toch hoopt ook de Junior Kamer Vechtdal gauw weer terug te mogen naar het “oude normaal”.

Categorieën: Geen categorie