Wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven? 

Mijn naam is Ryanne den Ouden, mede eigenaar Den ouden informatiebeveiliging. Ik woon in Hardenberg samen met mijn man, zoon en dochter. 

Hoe ben je met JCI Vechtdal in aanraking gekomen?

Door Steven, Ik ken Steven vanuit mijn netwerk. Toen ik vervolgens een bericht langs zag komen op mijn LinkedIn feed van de JCI Vechtdal (Junior Chamber International) heb ik contact gezocht met Steven om wat meer te weten te komen van de JCI.

Ik was vooral op zoek naar ‘een soort van collega’s’, ik heb deze niet veel in mijn huidige baan aangezien ik dit bedrijf samen met mijn man run. Ik heb me verdiept in de JCI, en dan vooral in het stuk waar jullie je zoal mee bezig houden. Dit leek me een mooie manier om hier bij aan te sluiten en hier invulling aan te geven. 

Als aspirant lid kun je dan vervolgens aansluiten bij de algemene vergadering of een activiteit en wat was vervolgens je eerste indruk? 

Helaas was dit voor mij wel in een digitale vorm vanwege alle geldende corona maatregelen. Normaal vind ik dat niet zo geslaagd, aangezien je dan niet echt kennis kan maken met de overige leden. Ondanks dat het in een digitale vorm was vond ik het erg leuk om aan te sluiten. Het maakte het helemaal leuk, omdat we in deze vergadering ook nog een training hadden welke uiteraard ook digitaal was. 

Bij de JCI Vechtdal gekomen in Corona tijd, hoe heb je dit ervaren?

Online was het wel oke. Het was aan de andere kant ook ongemakkelijk om niet echt kennis te hebben kunnen maken met de andere leden. Toch was de eerste indruk goed en wat iedereen aardig en vriendelijk. 

Er worden veel activiteiten georganiseerd of ondernomen door de JCI. Dit vind ik persoonlijk erg leuk om te doen, dus dat is een van de redenen waarom ik uiteindelijk lid ben geworden. 

Nu je lid bent, wat wil je bereiken met je lidmaatschap, wat wil je eruit halen?

Op de eerste plek wil ik het vooral gewoon leuk hebben. De sociale contacten welke ontstaan vanuit deze club mensen zijn waardevol daarnaast vind ik het organiseren van activiteiten leuk om te doen.  

Heb je ondertussen al leuke ervaringen gehad en/of dingen geleerd? 

Ik ben vooral verrast dat ik al aan twee online trainingen heb mogen deelnemen, deze waren voor mij leuk en leerzaam.

Ik kan aspirant leden dan ook echt aanraden om lid te worden!