JCI Vechtdal bestaat uit een groep enthousiaste mensen uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken en maakt deel uit van JCI (Junior Chamber International). JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar.

JCI is een internationale organisatie met meer dan 200.000 leden in 110 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er ruim 100 Kamers met in totaal zo’n 2.500 leden. De organisatie is niet politiek gebonden. De missie van JCI is ‘Create better leaders to create better societies’, door ons vrij vertaald in persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij.

Elke derde dinsdag van de maand houden we met de JCI Vechtdal de algemene ledenvergadering op verschillende locaties in het Vechtdal. We debatteren over een onderwerp, bedrijfsbezoeken, bespreken activiteiten of er is een training. Er gebeurt altijd van alles.

De JCI / Juniorkamer uitgelegd in twee minuten.

Lid worden?

Ben jij geïnteresseerd en wil je (aspirant)lid worden of meer informatie stuur dan een e-mail naar info@jci-vechtdal.nl Wij staan open voor ondernemende mensen uit alle beroepsgroepen, niet ouder dan 35 jaar, die actief deel willen nemen aan onze Kamer.